zaterdag 3 februari 2018

Brunowords - Talk is cheap (Deneckere)

Ter info: : geen bespreking aangezien het geen stripverhaal betreft, wel even het bestaan van dit boek aankaarten voor wie van grafiek houdt:
"Het onderwerp van elke tekening is steevast de gitarist Bruno, alleen of in serie, en met lege tekstballonnetjes (no words). Vaak herken je de actualiteit van het moment. Zo is er een fijntje van de verkiezingen: gitarist in het stemhokje met gordijntje, tekstballonnetje eveneens weggestopt achter een gordijntje. Of er is de tekening met de kaars van Amnesty International, in november. Soms verraden ze de emotie van het moment:
kunstenaar en tekstballonnetje met aan de horizon een pak donkere, dreigende tekstballonnetjes. Bruno Deneckere (Gent, 1969) is een Belgische singer-songwriter die de frontman was van de rockgroep The Pink Flowers (1986-1995), een band die tot de zes van Gent wordt gerekend (samen met onder andere Gorky). Na het uiteenvallen van The Pink Flowers speelde hij een tijd samen met Lieven Tavernier. In 2004 maakte hij samen met Marjan Debaene een tournee als hommage aan Nick Drake. In 2013 speelde hij veel met Nils de Caster. Samen brachten zij het album Live uit. Solo brengt Deneckere muziek die haar oorsprong vindt in country en americana."
Brunowords: Talk is cheap - 48p - 25.00 € - (18-01-2018)

Geen opmerkingen: