zaterdag 28 augustus 2010

My name is Earl 1.1 - Pilot

Depri, getormenteerd, verslagen, opgefokt of gewoon in een bui om je lekker lui te ontspannen? Nestel je dan comfortabel in de zetel en zet een episode van Earl op. Gegarandeerd dat je het leven weer lachend en ontspannend countert en alle stress en frustraties van je schouders vallen. Weg met de lawaaierige buur die je gemoed verzuurt, dat terwijl je een even nonconformistische buur en zijn stupide broer binnenhaalt. Dankzij een stripverkoper in Valkenswaard het eerste seizoen voor een prikje op de kop getikt.
De introductie met het karakter van Earl zet meteen de toon. Deze boef beslist om het lot niet verder te tarten om schoon schip te maken met al zijn fratsen en criminele activiteiten. Straffer nog: hij wil al de verkeerde daden uit het verleden rechtzetten. Qua bewustwording kan dit tellen. Als iedereen rondom ons daarmee zou beginnen, de wereld zou erop vooruitgaan.
Expressiviteit, humor, sterk acteerwerk, uiteenlopende hoofdrolspelers, een passende soundtrack (99 Luftballons van Nena) geflankeerd door een aanstekelijke moraal. Achteraf geloof je zelfs dat het nog goed komt met mijn buur!
My name is Earl. Seizoen 1. Aflevering 1. Pilot. 2005.

Geen opmerkingen: