woensdag 24 augustus 2011

HEROES (6)

Met tussenin een terugblik naar het verleden (episode 10) die wel érg verhelderend werkt. Hoe of waar die superkrachten vandaan komen, da's een zorg voor later, het plaatst het heden alvast in een duidelijker open perspectief. Mét de intrede van de mysterieuze Sylar die nu eindelijk ook een gezicht krijgt. De acteur die hem speelt is een verrassing van formaat! Ster van de show is ongetwijfeld Hiro Nakamura (Masi Oka) met een natuurlijke présence en kinderlijk enthousiasme.

9. Homecoming
"Het ogenblik is aangebroken om de cheerleader te redden en één nacht zou het lot kunnen veranderen van Claire, H.R.G., Peter en van de wereld."

10. Six Months Ago
"We maken een sprong terug in de tijd en zien Mohinders vader in New York, Claires schokkende ontdekking en een rechtszaak die zware gevolgen zou kunnen hebben voor de volledige Petrelli-familie."

11. Fallout
"Uit Isaacs schilderijen komen we meer te weten over de voorspelde nucleaire aanval op New York City. Mohinder slaat een nieuwe weg in en zet er zijn eerste stappen terwijl Niki een moeilijke beslissing neemt om haar zoon te beschermen."

Geen opmerkingen: