donderdag 4 april 2019

Gewikt en gewogen 2019 (107-108): Angel Wings 5 HC-LX

Het inhoudelijke hoofdstuk: WASP-pilote Angela McCloud kreeg van de OSS de opdracht de tournee door de Pacific te begeleiden van de behoorlijk opgefokte pin-up Betty Lutton, die het moreel van de troepen moet versterken. Die degradatie tot taxichauffeur zint onze heldin allerminst, tot ze erachter komt dat die schijnbare routineklus als dekmantel dient voor een geheime operatie die, als ze slaagt, een massale afslachting van Amerikaanse soldaten kan voorkomen bij een mogelijke landing op de Japanse kusten.

Laat onze bespreking jou helpen: "Babes, boobs and brains, de heilige drievuldigheid volgens Yann en Hugault. Mooie luchtplaatjes kijken is de boodschap met hier en daar
ook uitdagendes pose op de grond. Kan het explicieter op pagina 24? Yann haalt soldatenfeitjes (de short snorter) aan om de authenticiteit te verhogen en wil natuurlijk ook niet voorbijgaan aan belangrijke sleutelelementen die het verloop van de geschiedenis zullen bepalen (eg de atoombom). Ga met Black Sands nog eens goed van de grond. De semi-luxe heeft wat extra prulletjes erbij."
23-03-2019

6/10

Geen opmerkingen: