zondag 13 maart 2011

Stripdagen Gorinchem: dag 2

In een even relaxte sfeer de tweede dag aangevat. Ondanks een opkomende verkoudheid en wat fysieke vertraging toch netjes op tijd gearriveerd om de stand gebruiksklaar op te bouwen. Een volkstoeloop werd het niet, maar dat gaf de mogelijkheid om alle organisatorische puntjes op de i te zetten en zelf de tijd te nemen eens te snuisteren en bijzondere vondsten in te slaan. Vuren van Mattotti! Fantastisch. Het tweeluik MIddernacht op Rhodos van Joseph Béhé, indertijd nog door Het B-Gevaar uitgegeven met ex-libris. Enkele persoonlijke zaken geruild en een hele rits uitverkochte strips aangeschaft. Ongetwijfeld materiaal dat de komende weken gerecycleerd wordt.
Zaten vandaag in de signeervuurlinie: Margreet de Heer, Michiel van de Vijver, Peter Nuyten, wederom Fred de Heij en Jean-Paul Arends van Scribbly. Auteurs die ik met plezier terug wil zien. De zieke Jan Dirk Barreveld gaf verlet.
Gorinchem 2011 was professioneel georganiseerd (de hulp bij het in- en uitladen verlichtte het werk). En al was het geen verkoopstopper, de actie is absoluut voor herhaling vatbaar.

Geen opmerkingen: