woensdag 2 september 2015

Het Brussels Stripfeest: namen noemen (4)!

My name is Neuray, Olivier Neuray. Klinkt als een spion die zich kenbaar maakt. Neuray, duidelijk een auteur die te vaak vertoeft tussen de Cambridge Five met scenariste Valérie Lemaire aan zijn zijde. Volgens de beoordeling niet geZakt bij het maken van De KoZakken van Hitler.

Het B-Gevaar popt weer up dit komende weekend.
Want op 4, 5 en 6 september is er terug het Brusselse Stripfeest. Drie dagen lang is onze hoofdstad het epicentrum van het beeldverhaal met oa de Balloon Parade, de Kuifje Rally en een groots Stripfestival!
Bwah, weer zo'n Franstalige bedoening, niet? Vergeet het maar. Want wij zorgen voor de Nederlandstalige vertegenwoordiging en representeren Ballon Media en Standaard Uitgeverij. En hierdoor mogen we heel wat gasten verwelkomen aan onze stand, exclusief voor jullie Nederlandstaligen. Altijd al een tekening van een Minion, een verklede politieagent, een doodgraver, een piccolo, een piraat, een professionele spieker, een geel zwartgevlekt langstaartig dier, een Kozak of een Pruis, een sexy Louiseke of een pracht pin-up willen hebben? Grijp dan je kans.
C5, dat is de plek die je moet onthouden en opzoeken in het Warandepark. Koningsgezind of niet, als je vooral maar goed gezind bent bij aankomst.
Een mooie B-Gevaar pop-up-locatie, niet?

Wie komt?
- Boon Mario (Doomsday, Mon en Tuur)
- Cambré Charel (Amoras, Jump, Filip en c°)
- Lemaire Valérie (Cambridge Five - Kozakken van Hitler)
- Munuera (Campbells, Betoveringen)
- Neuray Olivier (Cambridge Five - Kozakken van Hitler)

Geen opmerkingen: